ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ.

  1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 – 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

   Η Διεθνής ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ (ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ.), ως υπεύθυνος πολιτιστικός Φορέας για την Προβολή, την Ανάδειξη, την Προώθηση αλλά και για τον έγκαιρο προγραμματισμό, οργάνωση και την προστασία των Μελών του, επιδιώκει την εκπλήρωση των σκοπών προσφέροντας τις ακόλουθες υπηρεσίες και παροχές στα Μέλη του.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ της ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ.

   1) Άμεση δωρεάν συμβουλευτική ενημέρωση για Εμπορικά ζητήματα που σας ενδιαφέρουν, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, από εξειδικευμένους συνεργάτες μας.  

    2) Άμεση δωρεάν συμβουλευτική ενημέρωση για Οικονομικά –Φοροτεχνικά ζητήματα και για προγράμματα επιδοτήσεων / διεθνών χρηματοδοτήσεων & χρηματοδοτικών εργαλείων που σας ενδιαφέρουν, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, από εξειδικευμένους συνεργάτες μας.

    3) Άμεση δωρεάν συμβουλευτική ενημέρωση για Νομικά ζητήματα που σας ενδιαφέρουν, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, από εξειδικευμένους συνεργάτες μας (με έμφαση στο εμπορικό δίκαιο, την προστασία, την κατοχύρωση, την διαχείριση, την μεσιτεία και την αξιοποίηση –παραχώρηση -εφαρμογή των πνευματικών δικαιωμάτων των σχεδίων και των έργων του Έλληνα δημιουργού – καλλιτέχνη.

    4) Άμεση δωρεάν συμβουλευτική ενημέρωση για ολοκληρωμένα προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας που σας ενδιαφέρουν, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ανάλογα με τις ανάγκες σας / εύρος, από εξειδικευμένους συνεργάτες μας. 

    5) Προβολή των δημιουργιών –έργων του Δημιουργού / Καλλιτέχνη, μέσω συγκεκριμένων ενεργειών marketing σύμφωνα με τα πρότυπα / μοντέλα της ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ., για την συμμετοχή & άψογη παρουσίασή σας σε εκθέσεις / εκδηλώσεις, σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο.

Η κατασκευή / παραγωγή / υποστήριξη γίνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες μας:                                                                                                                                                      

        α) κατασκευή Powerpoint για τα Μέλη 100e

        β) κατασκευή Video art για τα Μέλη ----

         γ) κατασκευή φωτογραφικού άλμπουμ  ή  Art Book για τα Μέλη -----

         δ) κατασκευή ψηφιακής πλατφόρμας στο Saachi Art  και σύνδεση (link) με το Facebook  για τα Μέλη 100e 

     6) Δωρεάν έρευνα αγοράς (research marketing) σχετικά με τις Α` ύλες που χρησιμοποιείτε και έρευνα για τους εν δυνάμει εγχώριους ανταγωνιστές σας (ανάλυση ανταγωνισμού).

     7) Aποκλειστικές εκπτώσεις, για συνεργασία παροχής υπηρεσιών από τρίτους σε:   α) Γραφιστικές υπηρεσίες:  σήμα / λογότυπο, μακέτες, σχεδιασμός εντύπου και web design  και   β) Eκτυπωτικές υπηρεσίες: εκτύπωση ταυτότητας του δημιουργού (card visite, έντυπα- flyers, καρτελάκι τιμής/περιγραφής αντικειμένου, κλπ.) 

     8) Αξιοποίηση ευκαιριών επιχειρηματικής υποστήριξης 

     9) Aξιοποίηση συνεργασιών της ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ. και ενημέρωση για εκθέσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια και γεύματα, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. 

   10) Συμμετοχή σε κλειστές ενημερωτικές εκδηλώσεις & ημερίδες σε διάφορα εξειδικευμένα θέματα.

    11) Προγραμματισμός ατομικής έκθεσης στη GALLERY ΕΛ. (1 φορά τον χρόνο)

    12) Δημιουργία / κατασκευή σελίδας προβολής του Δημιουργού –Καλλιτέχνη στα Social Media (Facebook, κλπ.)                                                                                                    

α) Συνδιαχείριση για 3 μήνες & Δωρεάν βασική εκπαίδευση                                                                                                                                                                               

β) Ετήσια Συν-διαχείριση από την ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ. 100e

    13) Δημιουργία / κατασκευή ιστοσελίδας (www.yourname.com) του Δημιουργού –Καλλιτέχνη                                                                                                                                        

α) Συνδιαχείριση για 3 μήνες & Δωρεάν βασική εκπάίδευση

β) Ετήσια Συνδιαχείριση από την ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ. 100e

    14) Δωρεάν ομαδικό ενδο-επιχειρησιακό σεμινάριο σχετικά με την διαχείριση νέων τεχνολογιών (διαδίκτυο – τηλεπικοινωνίες – προγράμματα / εφαρμογές)

    15)  Ασφαλιστικά ζητήματα και δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τις δημιουργίες / έργα σας και ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, από εξειδικευμένους συνεργάτες μας. 

    16) Μεταφοράς ζητήματα και δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τις δημιουργίες / έργα σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον προορισμό, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, από εξειδικευμένους συνεργάτες μας

    17) Μόνιμη έκθεση των χειροτεχνικών κοσμημάτων και των διακοσμητικών – χρηστικών αντικειμένων σας στην GALLERY ΕΛ. (ζητείστε πληροφορίες & όρους- κανόνες)

    18) Συνεργασία με τα e-shops της ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ. (ζητείστε πληροφορίες & όρους- κανόνες)

    19) Παρουσίαση & προβολή του Δημιουργού –Καλλιτέχνη σας στην διαδικτυακή τηλεόραση της ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ (ΕNELDI Web TV)

    20) Συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή, με παρουσιάστρια τη γνωστή δημοσιογράφο Πωλίνα Πετκάκη

     21) Εκτέλεση Λιανικής & Χονδρικής πώλησης καθώς και της παραγγελιοληψίας επί των δημιουργιών / έργων σας (ζητείστε πληροφορίες & όρους- κανόνες)

     22) Διαχείριση και Αξιοποίηση / Εκμετάλλευση των πνευματικών δικαιωμάτων έργων του Δημιουργού –Καλλιτέχνη (ζητείστε πληροφορίες & όρους- κανόνες)

     23) Aποκλειστικές εκπτώσεις σε καταστήματα, με την επίδειξη στο ταμείο της κάθε επιχείρησης του δελτίου αναγνώρισης Μέλους ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ.

     24) Ολοκληρωμένη εξωτερική γραμματειακή υποστήριξη, ενέργειες προώθησης & direct marketing για λογ/σμό του Δημιουργού -- Καλλιτέχνη, από εξειδικευμένους συνεργάτες μας.

     25) Μεταφράσεις

     26) Προγραμματισμός εκθέσεων -εκδηλώσεων & υποστήριξη κατά την συμμετοχή, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

     27)  α. Αξιολόγηση και Πιστοποίηση των Δημιουργιών έργων                                                                                                                                                                                               

              β. Σήμα γνησιότητας και χειροτεχνικής ή εικαστικής αξίας

      28)  Δωρεάν συμμετοχή στις εσωτερικές ομάδες ομοειδούς ενδιαφέροντος, όπως π.χ. ανθοδετική, ελληνική γαστρονομία, την συγγραφή έργων λόγου και ποίησης, φωτογραφία & video, την συμμετοχή σε χορευτικό σχήμα, μουσικό, θεατρικό ή χορωδιακό σχήμα, την έρευνα και μελέτη λαογραφίας– παράδοσης, της ιστορίας και αρχαιολογίας, σκάκι, μόδα, κλπ. οργανώνεται δε και λειτουργεί εστία (φιλοξενία και συναναστροφή) των μελών αυτών των ομάδων         

       Προσοχή: Oι ανωτέρω παροχές ισχύουν Μόνον για τα εγγεγραμμένα και οικονομικά τακτοποιημένα Μέλη της ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ. (Δόκιμα, Τακτικά, Παραδοσιακά, Εταιρικά και  

      Η ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ. διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιεί, ακυρώνει, να προσθέτει ή αφαιρεί παροχές προς τα Μέλη της, καθ`όλη την διάρκεια του έτους.

      Για την εκπλήρωση των σκοπών και την επιτυχή άσκηση των δραστηριοτήτων του, η ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ. τηρεί στενές επαφές και συνεχή συνεργασία με όλους τους κρατικούς φορείς και τις δημόσιες υπηρεσίες της Ελλάδας αλλά και πολλών χωρών του εξωτερικού, έχοντας αναπτύξει ισχυρό δίκτυο συνεργασίας με αξιόπιστους Πολιτιστικούς Φορείς, Διοργανωτές εκθέσεων, Εκθεσιακούς χώρους, εξειδικευμένους επιστήμονες και τεχνικούς συνεργάτες, κλπ και έχοντας κατακτήσει διεθνή αναγνωσιμότητα.

Οι ΠΑΡΟΧΕΣ στα ενεργά και Οικονομικά τακτοποιημένα Μέλη της ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ., δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα eneldi-gr.webnode.gr / προνόμια μελών και στην επίσημη σελίδα στο Facebook:  www.facebook.com / EΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ / Σημειώσεις /  Παροχές στα ενεργά και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΝ.ΕΛ..ΔΗ.

 


Επαφή

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ Χειροτεχνικών αντικειμένων, Εικαστικών & Πλαστικών Τεχνών (ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ.)

Παύλου Μελά 22
Θεσσαλονίκη
Mακεδονία, Ελλάδα
Τ.Κ. 54622


Τ / F : (0030)- 23140.05358
6906.872960